Diari d'una penjada 4

Autor: Racher Renée Russell
Col·lecció: Diari d'una penjada
Editorial: Estrella Polar
Tira còmica:1: KFT! Nikki! Què has fet?Mmm, patinatge sobre gel.2: Què dec fer malament?Ni idea!3: Hauries d'intentar patinar sobre els patins i no sobre el cul!Els consells de la Nikki per fer un numeret perfecte de patinatge sobre gel.Consell núm. 1: Troba una bona causa per la qual patinar. (fletxa: guanyaràs punts si alBrandon també li agrada!)Consell núm. 2: Fes equip amb les teves millor amigues, la Chloe i la Zoey.Consell núm. 3: Digues a la Mackenzie que es retiri!!!Consell núm. 4: Assegura't que saps patinar...Encara no has llegit TOTS els diaris de la Nikki Maxwell? Diari d'una penjada 1: Manual de supervivència a l'institutDiari d'una penjada 2: Quan no ets la reina de la festaDiari d'una penjada 3: KFT! Ha nascut una friqui del popDiari d'una penjada 3,5: Com fer un diari



2 comentaris:

  1. Hola! Sóc la Martina Gómez de 1ESOb de l'escola Jesuïtes del Clot.
    Jo vull recomanar aquest llibre com a fan del "Diari d'una penjada".
    És un llibre ple d'emocions que et farà riure, de vegades ràbia o pena...
    Recomano aquest llibre per qualsevol noia que li agradi l'amor i sobretot les emocions. Potser algún personatge et resulti familiar o et sentis caracteritzat amb alguna situació.
    Per mi ha sigut fantàstic.

    Espero que us agradi el llibre i a llegir molt!!

    ResponElimina
  2. Hola bon dia,

    Sóc l'Alba de 1r d'ESO B de l'Escola del Clot. Recomano aquest llibre perquè és molt divertit, i et pots adonar de les ximpleries que pots fer quan t'agrada algú. És molt divertit. Igualment a la protagonista no se li dóna bé patinar sobre gel però ella ho intenta només perquè el noi que li agrada la miri!

    Espero que us agradi!

    ResponElimina