Sota la sorra d'Egipte

Autor: Philippe Nessmann
Editorial: Bambú, Col·lecció Descobridors



La vall dels Reis, 1922. Durant cinc anys, Howard Carter ha estat excavant a la sorra egípcia seguint les empremtes del misteriós Tutankamon. Té la sensació que la seva vida està íntimament lligada a la del faraó.

5 comentaris:

  1. Hola, em dic Albert Palau de col·legi Claver. A mi aquest llibre m’ha agradat i el recomano pel seu contingut històric a la par que divertit, és a dir, aprens història passant-ho genial. És un llibre amb gran varietat d’aventures i històries molt divertides.

    ResponElimina
  2. Hola, em dic Albert Palau de col·legi Claver. A mi aquest llibre m’ha agradat i el recomano pel seu contingut històric a la par que divertit, és a dir, aprens història passant-ho genial. És un llibre amb gran varietat d’aventures i històries molt divertides.

    ResponElimina
  3. Hola, em dic Albert Palau de col·legi Claver. A mi aquest llibre m’ha agradat i el recomano pel seu contingut històric a la par que divertit, és a dir, aprens història passant-ho genial. És un llibre amb gran varietat d’aventures i històries molt divertides.

    ResponElimina
  4. SOTA LA SORRA D’EGIPTE

    Jo sóc el Marcel del col·legi Claver i vull recomanar aquest llibre. Sota la sorra d’Egipte és un llibre d’aventura històrica que tracta sobre un arqueòleg el qual, en els seus últims anys de treball, acaba de descobrir una pista vital per trobar la tomba de TUTANKAMON i va a la recerca, però en el camí es troba moltes amenaces i trampes (creades de veritat pels antics egipcis, i encara existeixen) i que et deixarà unes ganes molt grans d’anar a Egipte.

    Jo per al meu gust el recomano molt!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Hola, em dic Albert Palau de col·legi Claver. A mi aquest llibre m’ha agradat i el recomano pel seu contingut històric a la par que divertit, és a dir, aprens història passant-ho genial. És un llibre amb gran varietat d’aventures i històries molt divertides.

    ResponElimina