Zona Prohibida

Autor: David Cirici
Col·lecció: Zona Prohibida
Editorial: Grup 62

La Daia i la seva germana bessona, l’Inge, estan internes en una escola isolada al mig de les muntanyes amb un centenar de noies més sense tenir contacte amb cap adult. L’escola, totalment automatitzada i amb professors que no són reals sinó hologrames, oculta a les noies durant anys per procurar que siguin la primera gene ració d’humans que sobreviuen als efectes d’una gran pandèmia.Inesperadament, una catàstrofe natural inutilitza l’escola i obliga a les noies a marxar i buscar refugi seguint un missatge d’emergència comunicat per les màquines. És el moment d’enfrontar-se al món real, al món després de la pandèmia, on la violència és una forma de vida i res és el que sembla.

http://www.grup62.cat/llibre-zona-prohibida-116817.html

1 comentari:

  1. Hola, em dic Elena, sóc estudiant de 1r d'ESO B de l'Escola del Clot. Recomano aquest llibre a les persones que els hi agradi molt llegir; perquè és un llibre molt interessant. Però per una altra part, no el recomano a les persones que no els hi agradi gaire llegir; perquè s'els hi farà pesat.
    Tracta d'un internat on només hi ha noies. I un dia s'espatlla la llum i com que estan elles soles amb màquines... Dons es paralitza tot. Els hologrames, les màquines de menjar, fins i tot les portes.

    ResponElimina