¡Buenos días, princesa!

Autor: Blue Jeans
Editorial: Planeta

Han pasado algo más de dos años en la vida de los chicos que forman“el club de los incomprendidos”. Las cosas han cambiado desde que uno tras otro se fueron encontrando en el camino. Nuevos problemas, secretos, amores, celos... Sin embargo, hasta el momento, su amistad ha podido con todo y con todos.Raúl, se ha convertido e n un atractivo joven y en un líder nato; Valeria, derrocha simpatía por donde pisa, aunque no ha vencido del todo a su timidez; Eli, es la que más se ha transformado de todos y se los lleva de calle; María, vigila y sueña tras sus gafas de pasta de color azul; Bruno, no consigue olvidar lo que siente y en lo más profundo de su corazón espera ser correspondido; y Ester, es la nuera que toda madre querría tener aunque no es tan inocente como todos piensan.Son seis chicos que sienten, sufren, aman, creen, ríen, evolucionan... como otros chicos de su edad. Pero los seis son especiales. Al menos, para el resto del grupo.¿Conseguirán superar todas las pruebas que se le van a presentar?Sólo puedes averiguarlo leyendo, ¡Buenos días, princesa!

6 comentaris:

  1. Hola,
    Sóc la Laiza que fa 1r d'ESO B a l'Escola del Clot i volia recomanar aquest llibre a la gent que li agrada els llibres sobre l'adolescència, el romanticisme, i també una mica la intriga. Aquesta història explica la vida d'una noia que canvia d'escola per problemes i en el nou institut fa nous amics. A partir d'aquell moment passen moltes coses que mai haguessis pensat.

    ResponElimina
  2. Hola,
    Sóc la Mireia,una alumne de 1B ESO-NEI de Jesuïtes del Clot.
    Aquest llibre tracte sobre un grup d'adolescents que ningú els compren. Un dia es coneixen i formen un grup que es diu el Club dels Incompresos. A partir d'aqui es formen parelles d'amor i problemes que hauran de superar.
    Aquest llibre em va agradar perquè crec que és un llibre on pots saber el que pensen les noies dels nois i els nois de les noies sobre l’amor.

    ResponElimina
  3. Hola,
    Sóc la Mireia, una alumna de 1rB ESO-NEI de Jesuïtes - El Clot.
    Aquest llibre tracta sobre un grup d'adolescents que ningú els compren. Un dia es coneixen i formen un grup que es diu el Club dels Incompresos. A partir d'aquí es formen parelles d'amor i problemes que hauran de superar.
    Aquest llibre em va agradar perquè crec que és un llibre on pots saber el que pensen les noies dels nois i també els nois de les noies sobre l’amor.

    ResponElimina
  4. Hola!

    Em dic Mariona Navarro de 1r d'ESO-B de l'Escola del Clot. Vull recomanar el llibre de "Buenos días Princesa", per la gent que vol saber més sobre l'adolecència i els problemes bons o dolents que es poden tenir en aquesta etapa. El llibre trata sobre un grup de gent que poc a poc es van fent amics, fins un punt que fan un grup anomenat "Los Incomprendidos".

    A que esperas? Vinga va que t'agradara!

    ResponElimina
  5. Hola! Sóc la Maria Villena del col·legi Claver de Lleida. Volia recomanar aquest llibre a la gent que li agrada el romanticisme i la intriga. A mi em va enganxar moltíssim, té una història que et fa no poder parar de llegir. Tracta d’una noia que es diu Valèria, i que forma part del grup dels incompresos, i s’enamora del mateix noi que la seva millor amiga... No dic res més perquè vull que us el llegiu. Us el recomano molt.

    ResponElimina
  6. Sóc l'Abril Beneite, del col.legi Claver. Jo aquest llibre el recomano molt a les persones a qui els agradi saber coses de l'adolescència, d'amor... Al llibre t'explica la vida d'uns amics que formen el grup dels incompresos, t'explica els problemes que tenen... A mi aquest llibre m'ha agradat molt.

    ResponElimina