Pídeme la luna

Autor: Caré Santos
Editorial: Edebé

El acoso escolar se denuncia aquí mostrando su insidiosa capacidad destructiva con toda la fuerza del punto de vista de la víctima. No obstante, el dramático argumento se equilibra hábilmente con unas gotas de frescura y sentido del humor a través de las actividades del grupo de teatro del que Blanca y sus amigas forman parte, con sus divertidas dificultades «técnicas» y sus explosivos enredos sentimentales. Tanto en la forma como en el contenido de la novela están presentes las nuevas formas de comunicarse de los jóvenes a través de Internet, y también sus riesgos. Por su actualidad, ellos la sentirán sin duda como algo muy cercano.

3 comentaris:

  1. Hola, sóc la Núria Ordóñez de 1r ESO-NEI de l'Escola del Clot.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè encara que és una història molt trista va sobre una noia que vol fer-se un lloc en el món. Això no és fàcil per a ella sobretot per la seva situació familiar i l'abús escolar que pateix. També parla sobre la importància dels amics en els moments difícils. A la protagonista la seva amiga li ajuda a ser més forta i a superar les seves pors. Però no va només sobre coses tristes sinó que també parla de l'amor, o les relacions a través de les xarxes socials, coses que als de la nostra edat ens agraden. Com que toca molts temes diferents, el recomano a aquella gent a la que li agraden els liibres realistes.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Berta Acebrón de 1r de ESO del Col·legi Claver. Aquest llibre m’ha agradat molt, encara que sigui una mica trist, és un llibre que et fa pensar molt en la vida i et fa reflexionar. Parla de molts i diferents temes: la importància dels amics, les relacions a través de les xarxes socials, la forma de mirar el món... I és el que fa que aquest llibre m’hagi agradat!

    ResponElimina
  3. Hola, sóc l'Ares Farré de 1r ESO de l'escola Claver. Aquest llibre m'ha semblat molt interessant i divertit però alhora trist perquè la història del "bulling" i tot això es molt dur. La cosa també canvia quan els seus pares es separen i ella no vol. Jo recomano aquest llibre a tothom perquè té parts de tot.

    ResponElimina