Sherlock Holmes i la conspiració a Barcelona

Autor: Sergio Colomino, Jordi Palomé
Editorial: Norma
Any 1893. Sherlock Holmes , el gran detectiu a qui el món va veure morir en Reichenbach, arriba a Barcelona per investigar la reaparició d´una nau submarina cobejada per mitjana Europa. Però en una ciutat dividida pel conflicte entre burgesia i classe obrera, la investigació inicial d'Holmes estendrà els seus fils per acabar conduint-li fins a les societats anarquistes, i convertir-li en testimoni directe d'un dels successos més sagnants en la història de Barcelona.


4 comentaris:

  1. Hola, sóc el Rubén alumne del col·legi Jesuïtes el Clot.
    M'ha agradat molt aquest còmic perquè parla sobre la història de Barcelona. La il·lustració de les vinyetes és increïble i cautivadora i el missatge que contenen és intrigant.
    L’aconsellaria a la gent que li agraden els còmics i l’acció. És un llibre molt apassionant.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc en Marc alumne del col·legi Claver.
    A mi m' agradat molt aquest còmic i el recomano a la gent que li agraden els còmics i el Sherlock Holmes, encara que se ma fet curt. També el recomano per la qualitat de les il·lustracions.
    A mi ma captivat molt aquest aspecte ja que dibuixo molt.
    També les ombres, la tinta i els colors fan un ambient segons on estan els protagonistes en aquell moment.

    ResponElimina
  3. Hola, sóc el Manel Ibáñez del Col·legi Claver, i vull recomanar aquest llibre perquè és molt divertit i amb molta acció. Si us agrada el Sherlock Holmes doncs encara us agradarà més, el recomano!!!

    ResponElimina